CashIT

Program za poslovanje u maloprodajnim objektima

 

Promet predstavlja osnovnu poslovnu aktivnost maloprodaje, tako da je njegovo planiranje od posebnog značaja za trgovce.

Program CashIT je savremeno aplikaciono rešenje za praćenje poslovanja maloprodajnih objekata, koje olakšava celokupan rad u maloprodaji i savršeno koristi vreme zaposlenih kako bi se ostavario maksimum ciljanih rezultata.

Najvažnije je napomenuti da je softver fleksibilan, i potpuno prilagodljiv svakoj vrsti maloprodaje, kao i da se aplikacija neprekidno razvija i dopunjuje. CashIT ima mogućnost da formira sva potrebna dokumenta i sva knjiženja koja prate put robe od veleprodajnog magacina do izdavanja fiskalnog računa, i to u procesu realizovanja prodaje i štampanja fiskalnog računa. Retka softverska rešenja imaju osobine koje ih izdvajaju od konkurentskih programa. CashIT je upravo jedan od njih.

U programu je omogućen i ukupan pregled nad dokumentima, što svakako doprinosi produktivnosti korisnika pri radu sa CashITom. Korisnicima se omogućava da u svakom dokumentu pregledaju sve zapise koji se nadovezuju na izabrani dokument. CashIT predstavlja idealan alat za inžinjering Vašeg preduzeća, jer Vam je u njemu omogućen celovit pregled nad dokumentima, što smanjuje nepotrebne utoške radnog vremena.

CashIT podržava veliki dijapazon fiskalnih štampača među kojima se nalaze proizvodi HCP­a i Galeba. U jednom objektu moguće je više prodajnih mesta vezati na jedan isti fiskalni štampač. Program koristi besplatnu verziju “Firebird”, tako da nema dodatnih troškova za licence, izuzev Windows operativnog sistema, za koji je, naravno, potrebna licenca. Uz pomoć aplikacije sa lakoćom možete imati uvid u prodaju svakog maloprodajnog objekta I magacina posebno, videti pregled svih računa, izvući presek stanja i dnevni izveštaj.

CashIt pomaže poslodavcima da se izbegnu štetne posledice usled komplikovanih administrativnih mposlova, koje bi rezultovale smanjenjem prometa i opadanja prodaje, što direktno utiče na profitabilnost maloprodajnog objekta, a samim tim i Vaše firme.

CashIt predstavlja vrata uspešnosti Vaše kompanije.

 


CashIT Kasa

Program CashIT je savremeno aplikaciono programsko rešenje za praćenje poslovanja maloprodajnih objekata

CashIT Apoteka

U okviru ovog programa integrisane su sve opcije koje su potrebne za rad apoteke, bilo da je ona državna ili privatna

CashIT Horeca

Specifičnosti CashIT-a za ugostiteljske objekte