Web dizajn

Web dizajneri BUS Computers-a pomažu klijentima izradom upadljivih internet sajtova prilagođenog dizajna za povećanje stope konverzije internet sajta. Naša usluga web dizajna pruža kompletna rešenja i pristupačne dizajnerske tehnike od početka do kraja sa fokusom na povećanje prihoda i poboljšanje poslovanja klijenta. Naše usluge web dizajna pomažu klijentima širom sveta da izgrade inovativne poslovne internet sajtove po pristupačnim cenama. Usluge web dizajna obuhvataju sve, od standardnog web dizajna do korporativnog ili dizajna za internet trgovanje, kroz korišćenje složenog i prilagođenog dizajna stranica, psd do html, Table less Div Based Pages, Web 2.0, proizvodni dizajn i obnavljanje sajta. Pored toga što su svi sajtovi prijatni za korišćenje, svi sajtovi su W3C potvrđeni, lako se učitavaju i izrazito su funkcionalni.

#prezentacije

Web prezentacije

Kada je razvoj sajtova u pitanju, jedini cilj nam je da pomognemo našim klijentima da što efikasnije napreduju kroz prisustvo na internetu - od tačke gde su sad do tačke gde bi želeli da budu u budućnosti. Lako korišćenje sajta je ključni faktor u njegovom dizajniranju, jer sajtovi sa prijateljskim okruženjem koji se lako koriste privlače posetioce da ih stalno posećuju. Mi vežbamo našu maštu i koristimo naše veštine da obezbedimo lako korišćenje vašeg sajta. Odlikuje nas visok kvalitet dizajna i sajtovi poslovne orjentacije.

#b2cwebshop

B2C Online prodavnica

Ako ste zainteresovani za prodaju robe i usluga putem interneta mi Vam možemo pružiti prednost u odnosu na konkurenciju. Razumemo poslovanje i razumemo da rešenje vaše internet trgovine mora da bude isplativo. Baš iz tog razloga mi ugrađujemo poslovne ciljeve i procese vašeg preduzeća u svaki sajt posvećen internet trgovini i internet poslovanju koji napravimo.

#b2bportal

B2B portal

Mi konstantno sarađujemo sa industrijskim kompanijama što našem timu profesionalnih dizajnera daje jasno razumevanje potreba kupaca i prodavaca u industriji. Naš cilj je da pomognemo vašoj kompaniji da poveća prodaju. Mi znamo da sajt sa dobro osmišljenim grafičkim dizajnom, lakom navigacijom i sa bogatim sadržajem može da igra ključnu ulogu u privlačenju novih klijenata.

#razvoj

Prilagođeni razvoj

Internet aplikacije po narudžbini su alternativa tradicionalno razvijenim aplikacijama po narudžbini. Umesto razvijanja klijent/server aplikacije, web aplikacija se razvija i postavlja na internet server. Ovaj pristup posebno odgovara sistemima koji se baziraju na bazama podataka. Uvođenjem vaše aplikacije putem web tehnologije, korisnik više ne treba da instalira nikakve dodatne programe za korišćenje, već jednostavno koristi svoj internet pregledač.

#seo

SEO

Optimizacija pretraživača (SEO - Search engine optimization) se zasniva na gradnji linkova i našoj jedinstvenoj strategiji gradnje linkova kroz pisanje i objavljivanje članaka, ostavljanje linkova na društvenim mrežama, objavljivanje direktorijuma linka, optimizaciji društvenih medija i još mnogo toga što će omogućiti da dobijete dobru prisutnost vašeg linka na poznatim sajtovima sa mnogo poseta i budete lakše pronađeni od strane potencijalnih mušterija i tako postanete lider na svom tržištu. Naš tim za optimizaciju se svakodnevno trudi da pronađe nove inovativne načine da pomogne vašem sajtu da bude konstantno visoko rangiran na stranici sa rezultatima pretrage (SERP - search engine results page). Zvuči interesantno? Kontaktirajte nas već danas za više informacija o našim startegijama optimizacije i pozicionirajte vaš sajt na vrhove stranica pretraživača.

#social_net

Društvene mreže

Svaki uspešan projekat počinje uspešnim planiranjem. U prvoj fazi bilo kojeg projekta društvene mreže, prvo ćemo se dogovoriti i odrediti idealan skup funkcija za vašu mrežu i isplanirati način na koji će sve biti odrađeno. Od smišljanja novih funkcija do dorađivanja postojećih, mi donosimo naše iskustvo u planiranje kako bi tačno odredili opseg vaše društvene mreže. Od početnog nacrta sajta pa do detaljnog opisa protoka korisnika, mi možemo da Vam obezbedimo da planiranje koje vodi vaš projekat bude stabilno koliko god je moguće, kako bi obezbedili čvrste temelje za svaku društvenu mrežu koju pravimo.

#graphic_design

Grafički dizajn

Grafički dizajn je umetnost prenošenja informacija vizuelno. Uz pomoć iskusnog tima dizajnera svaki projekat je moguć. Mi smo tu da vizuelno predstavimo vaše poruke sa korišćenjem što je moguće manje reči. Kroz saradnju sa iskusnim dizajnerima, mi možemo da vam pružimo predloge i smernice kako da unapredite efektivnost vaše vizuelne komunikacije.

#cms

CMS

Posedovanje sajta zasnovanog na sistemu upravljanja sadržajem (CMS – content menagement system) daje širok spektar beneficija koje vam omogućavaju da vaš sajt napravite uspešnim. CMS vam omogućava:

  • brzo ažuriranje sadržaja na sajtu,
  • više kontrole,
  • smanjenje troškova održavanja,
  • održavanje integriteta kroz ceo sajt,
  • napredne opcije.