ACTUEL doo

ACTUEL je firma osnovana 2013. godine, izrasla je iz kompanije BUS Computers osnovane 1998. godine u Kikindi, Srbija. Kompanija BUS Computers je među 20 najuspešnijih IT firmi u Sribiji, a renome je izgradila na polju distribucije IT opreme,sistem inženjeringa, razvoja poslovnih aplikacija, internet provajdinga, obezbeđenja objekata, fiskalizacije, i web dizajna. Obzirom na uspešan razvoj na polju web usluga, osnovano je preduzeće ACTUEL kako bi se specijalizovalo i samostalno širilo na polju web usluga, marketinga, kreiranja mobilnih aplikacija i sistema za upravljanje sadržajem.

Vizija i misija

Konstantno praćenje razvojnih trendova, definisanje novih poslovnih koncepata, izbor najadekvatnije tehnološke solucije i uvođenje najsavremenije tehnologije uz potpunu posvećenost stručnog tima ka ostvarenju poslovne vizije svakog klijenta, ideje su vodilje firme ACTUEL.

Fokusirani smo na stalno unapređenje naših usluga i naša strategija je da tržištu nudimo proizvode, usluge i rešenja koja su bazirana na najnovim trendovima i dostignućima, koja donose najbolju svetsku i domaću iskustvenu praksu, uz prihvatljivu cenu.

Zašto mi?

Naše iskustvo pretočili smo u benefite za naše korisnike. Svoj uspeh merimo kroz rezultate i dostignuća koje naši klijenti ostvaruju. Zahvaljujući iskustvu našeg tima obezbeđujemo da web sajt, kao kompleksan i vrlo važan segment promocije poslovanja i vizuelnog identiteta kompanije, prilagodimo potrebama klijenata. Pažljivo pristupamo svakoj izradi kako bi na najbolji način preneli suštinu poslovanja klijenta, izabrali najprikladniji izgled, omogućili jednostavnost navigacije, ravnotežu između grafike i teksta i odabrali stil jezika za sajt, a sve u dogovorenom vremenu i budžetu. Nikada kao danas nije efektivna marketing komunikacija bila važnija u poslu. Neophodno je da reklamna poruka bude originalna i da zagolica maštu posmatrača, zato naš tim koristi tradicionalno dobre metode obogaćene uvek svežim i originalnim inovacijama. Nudimo grafička rešenja za sve promotivne materijale, odnosno sve što je neophodno za kvalitetnu izgradnju vizuelnog identiteta i promociju.