Programming

Programiranje predstavlja umetnost i umeće u stvaranju računarskih programa. Stvaranje programa sadrži u sebi pojedine elemente dizajna, umetnosti, matematike i inžinjeringa.

Naše programske usluge su tu za Vas kako biste ubrzali i pojednostavili svoje poslovne procese. Naš tim Vam pruža usluge programiranja i izrade web i desktop aplikacija u potpunosti prilagođenih Vašim poslovnim potrebama. Izrađujemo informacione sisteme bazirane na Vašim poslovnim procesima ili gradimo softver koji je prilagođen Vašem postojećem informacionom sistemu.

Angažovanjem našeg tima dobijate mnogo. Korišćenjem isključivo najsavremenijih tehnologija i praćenja tendencija u programiranju, web dizajnu, kao i funkcionalnom i grafičkom interfejsu – podižemo nivo Vaše poslovnosti i pomažemo u izgradnji Vašeg poslovnog ugleda. Bitna stavka na koju stavljamo akcenat prilikom razvoja programa za Vas jesu performanse sistema. Ono što je mnogima veoma važno, to je da aplikacije rade bez zastoja, čekanja i grešaka, čemu mi obraćamo mnogo pažnje. Naš tim stručnjaka posvećen je detaljnom testiranju i optimizaciji razvijenih aplikacija.

Web aplikacije i programi koje mi kreiramo odlikuju se velikom brzinom izvršavanja i minimalnim vremenom odziva udaljenih sistema. Centralizovane aplikacije optimizovane su za istovremeni rad velikog broja korisnika, čime se znatno ubrzava posao. Kod mnogih konkurentnih firmi može se dogoditi da server postaje zagušen usled velikog broja istovremenih korisnika. U našem okruženju i projektima na kojima radimo – to nije opcija. Bilo da Vam je potrebna u potpunosti nova poslovna aplikacija, ili samo želite da poboljšate performanse postojećih aplikacija i unapredite ih savremenim tehnologijama, stojimo Vam na raspolaganju. Tu smo da Vam pomognemo savetom, pružanjem usluga optimizacije, ili razvoja aplikacija prema Vašim potrebama.

 

Tehnologije

 

Izbor tehnologije koje koristimo prilikom implementacije Vaših poslovnih aplikacije zavisi od potreba same aplikacije i načina njenog korišćenja. Zaposleni u našoj kompaniji su specijalizovani u svim najtraženijim i najpopularnijim programskim jezicima, kao i u velikom broju tehnologija koje su bazirane na tim programskim jezicima.

Java Web tehnologija
Java Web tehnologije pružaju mogućnost razvoja sistema sa visokim stepenom sigurnosti i velikom brzinom izvršavanja zahtevnih izračuna. Ovim programskim jezikom se vrši izgradnja I razvoj velikog broja aplikacionih softvera i njihova implementacija u najrazličitija multiplatformska okruženja. Ove tehnologije su najpogodnije za implemetaciju svih vrsta web portala i aplikacija koje zahtevaju ragistraciju korisnika i njihovu prijavu u sistem putem korisničkog imena i lozinke. Sjajan grafički interfejs i brzina implementacije aplikacija samo su neki od jedinstvenih prednosti korišćenja Java Web tehnologija.

 

PHP
PHP Web tehnologije se odlikuju izuzetnom brzinom učitavanja web stranica i interakcije sa korisnicima. Ono po čemu su ove tehnologije najpogodnije jeste za izradu web aplikacija i web sajtova sa omogućenim javnim pristupom svim internet korisnicima. PHP predstavlja jednostavan, i istovremeno veoma moćan programski jezik za izradu dinamičkog web sadržaja. Milioni web stranica na kojima se koristi PHP su dovoljan dokaz njegove popularnosti I kapaciteta. Njegovi korisnici su oni koji cene njegovu fleksibilnost i brzinu. Podržanost od strane svih poznatih hosting provajdera izdvaja PHP tehnologije kao jedno od najprivlačnijih i najjeftinijih rešenja kada su u pitanju javno dostupne web aplikacije i sajtovi.

 

ASP .NET
ASP.NET predstavlja najpoznatiji framework za web aplikacije koji je razvijen od strane Microsoft korporacije. Odlična podržanost od strane mnogih hosting provajdera čini ovu tehnološku platformu privlačnom koliko za veće, toliko i za manje aplikativne sisteme i web sajtove. Razvoj aplikacija može se odvijati u rekordnim rokovima.

 

C++
C++ aplikacije su bez konkurencije kada su u pitanju performanse u smislu brzine izvršavanja i optimalnog korišćenja raspoloživih resursa. Mogućnost potpune kontrole svakog dela sistema čini gotovo svaki zahtev ostvarenim.

 

Java
JAVA je programski jezik koji se koristi za izgradnju i razvoj velikog broja aplikacionih softvera i njihovu implementaciju u najrazličitija multiplatformska rešenja. Ove aplikacije karakterišu se prenosivošću na sve danas poznate računarske operativne sisteme. Jednom razvijena aplikacija radiće na svakoj platformi bez potrebe za bilo kakvom doradom ili dodatnim izmenama.

 

C#
C# kao programski jezik je najbolje rešenje kada Vam je potreban brz razvoj desktop aplikacija za Windows operativni sistem. Brzina implementacije aplikacija, dobra tehnička dokumentacija kao i rasprostranjenost Windows operativnog sistema čine C# najpopularnijim programskim jezikom današnjice.

 

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo doći do najboljeg rešenja u izboru tehnologije koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.