Design

Usluge dizajna koje pružamo, nalaze se u domenu Web, Grafičkog i Namenskog dizajna.
 

Web dizajn

Web dizajn je veoma značajan kada je razvoj sajtova u pitanju. Naš cilj je da pomognemo klijentima da što efikasnije napreduju kroz prisustvo na internetu – od tačke gde se sada nalaze, do tačke gde žele da budu u budućnosti. Naš tim koristi najnovije tehnologije u izradi sajtova.

Lako i jednostavno korišćenje sajta je ključno u njegovom dizajniranju, jer sajtovi sa prijateljskim okruženjem koji se lako koriste privlače posetioce da ih stalno posećuju. Mi apsolutno koristimo najveće snage svog tima, kao i maštu, kako bi obezbedili lako korišćenje Vašeg sajta i njegovu prepoznatljivost. Naše sajtove odlikuje visok kvalitet dizajna i poslovne orijentacije.
 

Grafički dizajn

Grafički dizajn je danas ono što pokreće čitav proces marketinga, i čime zapravo privlačite brendove. U svakoj sferi poslovanja postoje momenti kada je neophodno privući pažnju i pozornost pomoću vizuelnog doživljaja. Tu nastupa naš tim grafičkih dizajnera. Kroz saradnju sa Vama pružamo predloge, smernice i rešenja kako da unapredite efektivnost Vaše vizuelne komunikacije i osnažite grafički identitet.
 

Namenski dizajn

Namenski dizajn radimo ukoliko Vam je potrebna neka aplikacija po narudžbini. Takve aplikacije predstavljaju alternativu tradicionalno razvijanim aplikacijama. Uvođenjem aplikacije u web okruženje korisnik ne treba više da instalira nikakve dodatne programe za korišćenje već može sasvim jednostavno da koristi svoj internet browser.